Napište nám

Máte podnět pro Zelené nebo vás zajímá naše činnost? Potřebujete získat informace týkající se radnice nebo máte návrh na zlepšení života na Praze 14? Pak nás neváhejte kontaktovat, váš názor nás zajímá.

Buďte informováni Infolistem

Pokud chcete být pravidelně informování o Zelených na Praze 14 a naších akcích, o dění na radnici a aktuálních kauzách Prahy 14, přihlašte se k odběru našich Zelených novin, kontaktujte nás.

Staňte se členkou/členem nebo příznivkyní/příznivcem

Pokud se chcete aktivně zapojit do ovlivňování politiky na Praze 14 a je vám blízký náš program, kontaktujte nás.

Organizujte s námi

Každým rokem organizujeme úklidy lesů a parků, výlety nebo veřejné debaty. Pokud máte jakýkoli nápad na realizaci zajímavé akce anebo s námi chcete na nějaké akci spolupracovat, kontaktujte nás.

Spolupracujte na Mapě horkých míst

Chcete se zapojit do monitorování a aktualizace kauz týkajících se ochrany přírody, památek, nových výstaveb nebo společensky konfliktních kauz? Chcete napsat článek nebo víte o kauze, která by si „zasloužila“ být zveřejněna pomocí Mapy horkých míst? Kontaktujte nás.

Připojte se k petiční akci

Petice je jedním z důležitých nástrojů ovlivňování věci veřejných. Pokud nesouhlasíte s kácením parku, zrušením místní školy nebo vznikajícím developerským projektem před vaším domem, napište nám, společně můžeme připravit petici a sesbírat podpisy u petičních stánků. Pro více informací nás prosím kontaktujte.

Zapojte se do volební kampaně

Rádi komunikujete s lidmi? Máte nápad na předvolební kampaň? Zelená politika vám není cizí? Pak se můžete s námi zapojit do volební kampaně. V roce 2018 se budou v Praze 14 konat volby do obecních zastupitelstev, proto hledáme aktivní dobrovolnice a dobrovolníky. Pro více informací nás prosím kontaktujte.

Podpořte nás finančně

Náš program je programem kvality života a politiky otevřené všem, nejen straníkům. Je to program boje proti korupci, zdravé ekonomiky, silné občanské společnosti, šetrného přístupu k přírodě a investic do vzdělávání a kultury. Financování Strany zelených je zcela transparentní a bez vlivu lobbistických skupin. Váš finanční dar můžete sledovat na webu díky transparentnímu účtu. Předem vám děkujeme za jakoukoli finanční podporu. Formulář naleznete zde: Transparentní financování Strany zelených.